icon-alert-error icon-arrow-left icon-arrow-right icon-arrow-small-down icon-arrow-small icon-arrow-top icon-arrow-up icon-calendar-source icon-calendar icon-checkmark icon-clock icon-close icon-download icon-externallink icon-facebook icon-feedback icon-filters icon-flickr icon-google-plus icon-hat icon-heart icon-instagram icon-internallink icon-loading icon-menu icon-pinterest icon-rss icon-search icon-twitter icon-upload icon-usp-alarm icon-usp-award icon-usp-bullseye icon-usp-calendar icon-usp-clock-half icon-usp-clock icon-usp-deadline icon-usp-degree icon-usp-hat icon-usp-money-stacks icon-usp-money icon-usp-person-blank icon-usp-person-female icon-usp-person-male icon-usp-persons-blank icon-usp-persons-gender icon-usp-ribbon icon-usp-signpost icon-usp-world icon-whatsapp icon-youtube icon-zoom-in
Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Informatie Coronavirus

In navolging van overheidsrichtlijnen, doen wij er alles aan om onderwijs en onderzoek te door te laten gaan, en prioriteit te geven aan de veiligheid en gezondheid van onze studenten en medewerkers. We vragen medewerkers en studenten zoveel mogelijk thuis te werken en studeren. Vanzelfsprekend blijven we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet volgen. We houden iedereen up-to-date via deze website, de UvA-nieuwsbrieven voor studenten en medewerkers en via Canvas. De FAQ’s op worden continu aangepast.

Updates coronavirus
We houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en plaatsen hier de laatste updates. Laatste update: 1 oktober.
Richtlijnen voor de campus
Vanwege richtlijnen van de overheid is het onderwijs aan de UvA momenteel een combinatie van online en fysiek onderwijs. Activiteiten en lessen op de campus zijn beperkt en zo ingericht dat we 1,5 meter uit elkaar kunnen blijven.
Informatie en veelgestelde vragen (FAQ's)
Het coronavirus: wat zeggen onze wetenschappers?
Onze onderzoekers delen hun kennis en duiden de implicaties van het coronavirus.
Noodfonds voor studenten
Studenten die studievertraging oplopen doordat ze ziek zijn (geweest) door Corona kunnen in aanmerking komen financi?le ondersteuning.
Contact
Ben je student of medewerker en heb je vragen over het coronavirus? Neem dan contact op via:
热博SBT体育